Sobre nosaltres

Anna Missé, és la néta del fundador d’aquesta empresa nascuda ara ja fa més de 70 anys. Ella és interiorista i l’encarregada de dissenyar el teu projecte i de reunir-se les vegades necessàries per aclarir dubtes, i definir bé totes les característiques i la personalització de cada estança del teu habitatge.

La nostra història

La nostra història remunta al 1944 quan Josep Missé i Torras obre la la primera botiga al carrer Bisbe Català nº2, amb el magatzem adjunt en el núm. 4 del mateix carrer.  En aquell moment els mobles eren fets a mà pel propi Josep Missé, i va ser anys després quan s’inaugurà la que ha sigut durant molts anys la botiga a la Riera Bisbe Pol nº 61 d’Arenys de Mar. Allà s’hi va vendre de tot mobles, complements, regals, inclús cotxets de criatures. Anys després va agafar el relleu de la botiga el seu fill Fernando i fins a l’actualitat ha portat el negoci. Han sigut molts anys d’esforç i treball de tota la família, adaptant-se als canvis i les modes dels nous temps.

Projectes personalitzats

Decorem casa teva amb l’estil i refinament perfectes per impressionar. Enfrontem cada cas com un desafiament que intentem superar amb un original ús de la forma i el color i amb mobiliari ple d’estil. També t’oferim el muntatge de tot el que escullis per casa teva o pel teu negoci. Vols que dissenyem el teu espai? Contacta’ns avui mateix.